EVENTS DIE WIJ IN SAMENWERKING MET ONZE PARTNERS ORGANISEREN

Image

Experience Smarketing Café - Adam Toren op 22 november a.s.

Gezien het grote aantal aanmelding voor het Smarketing Café in het Cobra Museum, zal op 22 november a.s. nogmaals een Experience Smarketing Café met een korte Masterclass Experience Smarketing worden georganiseerd voor sales, marketing- en eventmanagers en directies van bedrijven.

De opkomst van Experience Smarketing in 2018
Veel bedrijven en organisaties worstelen regelmatig met de vraag wat hun experience marketing (beurzen en evenementen) activiteiten nu daadwerkelijk opleveren en hoe dit beter kan. Tijdens deze Masterclass laten we zien hoe een andere (smarketing) aanpak zal leiden tot transparantie, meetbare conversie en dus een snelle ROI.

Leer van het succes van andere
Deelnemers kunnen zich tijdens het Café ook kosteloos aanmelden voor de Experience Smarketing benchmark die medio november van start zal gaan. Hiermee kan nog meer van het succes van andere branchegenoten geleerd worden.

Locatie
Adam Toren- Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam 

Tijdstip/programma
Ontvangst    16.00 uur
Masterclass 16.30 uur tot 18.00 uur
Borrel en netwerken 18.00 uur
Afsluiting 19.00 uur

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, vol=vol.

Meld je hier aan

NCD en Mike Stern (Branding Experience) organiseren op dinsdag 5 februari Smarketing, een college over het dichter bij elkaar brengen van marketing en sales met als gevolg een succesvollere organisatie.

Tijdens deze Masterclass Smarketing laat Mike aan de hand van praktijkcases zien hoe bedrijven Smarketing hebben ontdekt via hun experience marketingkanalen en daardoor veel succesvoller zijn, kosten besparen en meer winst behalen. Als deelnemer kun je zelf ook na afloop toetsen of jouw bedrijf Smarketingproof is en leren van het succes van anderen. 

Image