OPLOSSING VOOR BEHOUD VAN LEADS EN LEAD NURTURING NA 25 MEI A.S.

adminUncategorizedLeave a Comment

Een beurs of event is voorbij en de follow-up kan ingezet worden. Als het goed is zijn dan alle leadcontacten al direct per mail opgevolgd en hebben ze een bedankmail voor hun bezoek ontvangen.

Na 25 mei a.s. stopt het hier dan ook, want als de opt-in met deze leads niet goed is geregeld is hierna verder (mail) contact uit den boze en kan dit flinke boetes tot gevolg hebben. De nieuwe AVG wetgeving is hier zeer duidelijk en streng in en er zullen dan ook direct voorbeelden worden gesteld.

Bij leads met een langere (offerte) doorlooptijd was het blijven nabellen of mailen dus de enige oplossing, hetgeen zeer tijdrovend is en vaak niet tot de gewenste resultaten leidt. Vaak leidt dit dan ook tot een ‘don’t call us we call you’ scenario en zo verdampen veel waardevolle leadcontacten.

Eigenlijk is de oplossing om dit probleem te omzeilen heel simpel en bieden social media kanalen hierbij een snelle en effectieve oplossing. Met name LinkedIn is het ideale socialmedia kanaal om na 25 mei a.s. op een effectievere wijze het contact met leads in stand te houden en de relatie verder uit te bouwen.

Als je dit goed wilt aanpakken, dan gaat dit veel verder dan een via LinkedIn een link leggen, want hier is een goede voorbereiding, strategie en inrichting van dit kanaal voor nodig. Met name de sales moet de verkooptechnieken via dit social media kanaal goed begrijpen en op welke wijze ze strategisch te werk moeten gaan. Ook kunnen bestaande leadbestanden daarmee worden behouden!

Met onze social media trainingen helpen we jullie graag op weg, zodat jullie voor 25 mei a.s. hierop snel op kunnen inspelen. Laat jullie leadbestanden daarom niet na 25 mei a.s. in de categorie kapitaalsvernietiging vervallen en ontdek nu ook Social Media Sales.
Voor meer informatie over onze social media bijeenkomsten voor partners en leden van Lost Exhibitors: https://lostexhibitors.nl/events-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *